0 προϊόν(τα)
  • Etairia

Εταιρεία

Τα Οπτικά Βλαντή είναί μια επιχείρηση με ιστορία άνω των τριάντα ετών. Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Ιάκωβος και η Αντωνία Βλαντή. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με υπεύθυνους και ενεργά μέλη τα παιδία τους, Ελένη και Αντρέα με σπουδές στην Οπτομετρία και την οπτική αντίστοιχα.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Καισαριανή, πάνω στην κεντρική λεωφόρο της Εθν.Αντιστάσεως με εύκολη πρόσβαση από την Λ. Κατεχάκη. Στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς πολύ μεγάλη ποικιλία από γυαλιά οράσεως και ηλίου. Επίσης, υπάρχουν ειδικευμένα τμήματα για φακούς επαφής και τεχνικά εργαστήρια κατασκευής και επισκευής γυαλιών.

Η εξέλιξη στα προιόντα όρασης επηρεάζεται συνεχώς από αλλαγές στην τεχνολογία και την εφέυρεση καινούργιων υλικών. Φροντίζουμε ώστε να είναι ενήμεροι αυτών των αλλαγών όλοι οι τεχνικοί και οι πωλητές. Ακόμα, συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργοστάσια για σκελετούς, φακούς και φακούς επαφής στην αγορά.

Η μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησης μας οφείλεται στην συνεχή προσπάθεια κατανόησης των αναγκών του πελάτη. Τα καταστήματα εξυπηρετούν τους πελάτες που αναζητούν μια οικονομική λύση, όπως επίσης και όσους ενδιαφέρονται για προϊόντα πολυτελείας. Επιλογές σε διάφορα στιλ υπάρχουν για όλες τις ηλικίες,με ιδιαίτερη ευαισθησία στους μικρούς μας φίλους. Έμπειροι πωλητές μας είναι εκεί για να καθοδηγούν τον πελάτη στον κατάλληλο σκελετό ανάλογα με τις ανάγκες του, να δίνουν συμβουλές και να απαντούν σε οποιαδήποτε απορία σας.

Η εξαιρετική ποιότητα και οι καλές τιμές έχουν συμβάλλει στο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και αφοσίωση των πελατών μας. Με χαρά θα σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Ευχαριστούμε